Top 40 legújabb link > Egyiptom - wyw.hu

Tartalom:

egyiptom.wyw.hu

My Travel Egypt - Fakultatív kirándulások Egyiptomban
My Travel Egypt - Fakultatív kirándulások Egyiptomban
http://www.mytravelegypt.com/

Nagyon jó kirándulások Egyiptomban, Hurghadán, Marsa Alamban, Sharmon, Tabán. Széles kínálat, versenyképes ár, korrekt, megbízható, profi csapat, kitűnő szolgáltatás! Kairó, Luxor és egyéb történelmi kirándulások, hajós és sivatagi programok is találhatóak az oldalon, mindemellett sok-sok hasznos információ!

www.mytravelegypt.com
Autókölcsönzés Egyiptomban
Autókölcsönzés Egyiptomban
http://www.autokolcsonzes-online.hu/Egyiptom-autoberles/

Autókölcsönzés, autóbérlés Egyiptom különböző helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Egyiptomban számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját előre online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Egyiptomban autókölcsönzés esetén.

www.autokolcsonzes-online.hu
Akciós és fapados repülőjegyek - Akciosrepulojegy.com
Akciós és fapados repülőjegyek - Akciosrepulojegy.com
http://www.akciosrepulojegy.com

Ha Ön is folyton eltéved a repülőjegy-foglalás útvesztőjében, és nem tudja, hogyan választhatná ki a számára legjobb ajánlatot, akkor látogasson el oldalunkra, ahol az akciós és fapados repülőjegyek mellett a világ bármely pontjára több száz légitársaság ajánlata egyaránt elérhető. Akciós repülőjegy keresőnk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a repülőjegyek árait, kiválaszthatja és lefoglalhatja repülőjegyét. Repülőjegy foglalási rendszerünk a nap 24 órájában, heti 7 napon át a rendelkezésére áll. A repülőjegy árakat a helyi valutanemben is kiszámolhatja, összehasonlíthatja más társaságokéval. Nálunk a világ bármely pontjáról, bármely országba kereshet és foglalhat egy helyen repülőjegyeket!

www.akciosrepulojegy.com
utazom.com - egyiptomi utazási ajánlatok
utazom.com - egyiptomi utazási ajánlatok
http://utazom.com/utazas/regio/egyiptom

Gízai piramisok, Szfinx, Kairó, Asszuán, Abu Szimbel, Nílus és még sorolhatnánk, hogy mi minden látnivalóval vár a varászlatos Egyiptom! Tegyen az nyaralás, városvátogatás vagy épp körutazás az utazom.com utazási iroda folyamatosan frissülőajánlataival, a gyors és egyszerű online foglalással megkönnyíti az utazás megszervezését. Magazinunkban, sok tippet és hasznos tanácsot olvashat az utazásokkal, látnivalókkal kapcsolatosan. 1053 Budapest, Szép utca 2. (Uniqa Pláza) tel./fax: +36 1 5013490, +36 1 5013499 iroda@utazom.com

utazom.com
Egyiptommal kapcsolatos tudnivalók
Egyiptommal kapcsolatos tudnivalók
http://utilapu.wordpress.com/2013/03/20/egyiptom-2-resz/

Érdekes Egyiptommal kapcsolatos cikk! A üdülés egyik elterjedt típusa az utazás. Vajon milyen szálláshely vagy néznivaló található utazásunk kiszemelt célpontjában? Ajánlatos informálódni néhány utazási portálon vagy blogon! A közzétett utas írások is árulkodóak a szállás és programok minőségéről. Utazásról, látnivalókról, síutakról is informálódhat az Útilapu blogon!

utilapu.wordpress.com
Egyiptom DVD
Egyiptom DVD
http://www.dvdplusz.hu/utifilm/egyiptom

www.dvdplusz.hu - Egyiptom - Útifilm DVD Egyiptomról, a fáraók földjéről.

www.dvdplusz.hu
Titokzatos Egyiptom (3 DVD)
Titokzatos Egyiptom (3 DVD)
http://www.polc.hu/film/titokzatos_egyiptom__istenek_alkonya__totalis_leszam ...

Erich von Däniken: Titokzatos Egyiptom (3 DVD). Részek: Titokzatos Egyiptom, Istenek alkonya, Totális leszámolás.

www.polc.hu
Egyiptomi időjárás
Egyiptomi időjárás
http://www.divehardtours.com/egyiptomi-idojaras/

Más az időjárás Alsó-Egyiptomban a Földközi-tenger partján és teljesen más Abu Szimbel környékén. Telente Kairóban, Alexandriában esők is előforulnak és ugyanekkor Felső-Egyiptomban ez szinte ismeretlen. Nyaranta Luxor és Karnak környékén nem ritka a nappali 45 fok, míg ekkor Hurghadában és Sharm El-Shekhen 35 fokot mérnek.

www.divehardtours.com
Egyiptom időjárása
Egyiptom időjárása
http://www.invia.hu/egyiptom/idojaras/

Egyiptom időjárása, éghajlata. Egyiptomban egész évben száraz és forró klíma uralkodik. Az egyiptomi utazásra a tél a legalkalmasabb időpont , amikor is a nagy melegek még elviselhetőek és nincs akkora hőség és szárazság.

www.invia.hu
Friss egyiptomi hírek
Friss egyiptomi hírek
http://www.egyiptomutak.com/egyiptom-hirek/

www.egyiptomutak.com - Friss, naprakész egyiptomi hírek, cikkek, érdekességek.

www.egyiptomutak.com
Turisztikai információk
Turisztikai információk
http://www.egyiptomiutak.com/turizmus

www.egyiptomiutak.com - Egyiptomi turisztikai információk. Egyiptom hivatalos nyelve az arab, de mindenfelé beszélik az angolt és a németet.

www.egyiptomiutak.com
Kultúra és vallás
Kultúra és vallás
http://www.sunfun.hu/index.php?lang=hu&id=953&pid=51

Az ó-egyiptomi kultúra mély gyökerei egy különös világot alapoznak, amely elsőre az európai gondolkodástól, kultúrától, életviteltől annyira idegen, hogy érthetetlen. A művészeti alkotások mind azt bizonyítják, hogy egyedi kultúráról van szó, nem hasonlít sem az európaira, sem az inka kultúrkörre, de még az arab, iszlám kultúrszféra is messze esik tőle.

www.sunfun.hu
Corvina Kiadó: Egyiptomi művészet
Corvina Kiadó: Egyiptomi művészet
http://muveszet.corvinakiado.hu/konyvek/egyiptomi_muveszet.html

Az ókori egyiptomi művészet több mint 3500 éves múltra tekint vissza, a kőkorszaktól kezdődően – rendkívüli eredményeket felmutató periódusokon át – egészen a kopt kultúráig.

muveszet.corvinakiado.hu
Egyiptom művészete
Egyiptom művészete
http://www.felsofokon.hu/botticellitol-tizianoig-altalanos-muveszettorteneti ...

Többnyire ember testtel és állatfejjel ábrázolt isteneik a természeti erőket személyesítik meg. Az egyiptomi kultúra ideológiai alapja lényegében a vallás, melynek sajátos jellemzője a lélek hallhatatlanságába vetett hit, s egyik legfontosabb tartozéka a halálon túli élet magyarázatára kidolgozott elképzelések rendszere.

www.felsofokon.hu
Írásbeliség az ókori Egyiptomban
Írásbeliség az ókori Egyiptomban
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dr%C3%A1sbelis%C3%A9g_az_%C3%B3kori_Egyipt ...

Az egyiptomi kultúrában az írást kezdetben gazdasági célokra, később történeti események feljegyzésére, vallási célokra, tudományos és szépirodalmi művek lejegyzésére egyaránt felhasználták. Az első írásos emlékek agyagba metszve vagy kőbe vésve maradtak fenn.

hu.wikipedia.org
Pelikán - olcsó repülőjegy online
Pelikán - olcsó repülőjegy online
http://www.pelikan.hu

A Pelikánon több, mint 800 légitársaság kedvezményes repülőjegyei közül válogathat online. Oldalunkon biztosítjuk Önnek az egyszerű és biztonságos repülőjegy foglalást. A légitársaságok által kínált repülőutak a világ összes pontjára a legkedvezőbb árak sorrendjében jelennek meg az oldalon. A kiválasztott repülőjegyet banki átutalással is fizetheti, rendeléséről pedig azonnali visszaigazolást kap. A pelikan.hu portál nemcsak az üzletemberek utazási igényeit elégíti ki, hanem a pihenni vágyó, nyaralásra, üdülésre készülő utasokra is gondol.

www.pelikan.hu
Baklava recept
Baklava recept
http://www.nosalty.hu/recept/baklava

Mindenki szereti a baklavát, itthon is kapható nagyon sok étteremben, büfében, főleg ha török vagy arab. Én Egyiptomban ettem először amikor búvárkodni voltunk, de azóta már megpróbáltam többször is itthon reprodukálni. Szerintem sosem lesz olyan finom mint ahogy az arabok csinálják, de elég jó utánzatot lehet csinálni :D Nekem ez a kedvenc receptem, szerintem teljesen egyszerű, jól követhető.

www.nosalty.hu
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
http://www.buvar-abc.hu/

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

www.buvar-abc.hu
Kedvező árú utasbiztosítás kötés - AEGONDirekt.hu
Kedvező árú utasbiztosítás kötés - AEGONDirekt.hu
http://www.aegondirekt.hu/biztositas/utasbiztositas/utasbiztositas.php

Kössön biztosítást nyári utazása idejére! Szerfelett kedvező áron, akár napi 300 Ft-tól megkötheti 2011-es utasbiztosítását! Egy hirtelen szerencsétlenség, betegség vagy poggyászkár rengeteg költséggel és bosszúsággal járhat utasbiztosítás nélkül. Ne bízza magát a véletlenre, legyen nyugodt a nyaralása!

www.aegondirekt.hu
Közel-Kelet térkép
Közel-Kelet térkép
http://middleeast.zoom-maps.com/

A Közel-Kelet nagyítható közigazgatási és autótérképe, 21 országgal, távolságokkal.

middleeast.zoom-maps.com
Fényképek a Vörös-tenger világáról
Fényképek a Vörös-tenger világáról
http://www.civertan.hu/legifoto/legifoto.php?page_level=1852

Fényképek a Vörös-tenger világáról: Búvárkodás/víz alatti fotók.

www.civertan.hu
Vörös-tenger - Wikipédia
Vörös-tenger - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6r%C3%B6s-tenger

A Vörös-tenger Afrika és Ázsia (közelebbről az Arab-félsziget) között helyezkedik el. A Báb el-Mandeben keresztül az Indiai-óceánba nyílik, a Földközi-tengerrel pedig a Szuezi-csatorna köti össze. A Vörös-tenger a görög Erüthra Thalassza kifejezés egyenes fordítása. Latin megfelelője a Mare Rubrum. A Vörös-tenger területe körülbelül 450 000 km², durván 1900 km a hosszúsága, 300 km a szélessége. Legnagyobb mélysége 3039 méter, míg az átlagos mélysége 500 méter.

hu.wikipedia.org
Utasbiztosítás online
Utasbiztosítás online
http://onlinebiztositas.co.hu/utasbiztositas.html

Utasbiztosítás kötésekor sem árt körültekintőnek lennünk. Gyakori hiba ugyanis, hogyha az utasbiztosítás kerül szóba, sokan kizárólag a poggyászbiztosításra gondolnak, dacára, hogy a poggyászkárok legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget képeznek. Sokkal komolyabb anyagi terhet róhat ránk viszont, ha hazánktól távol betegszünk meg, esetleg baleset ér bennünket.

onlinebiztositas.co.hu
Egyiptomi utazás, szállás - Medina Tours
Egyiptomi utazás, szállás - Medina Tours
http://www.medina.hu/egyiptomi_utazasok_egyiptomi_utak_hotelek_szallasok_egy ...

A Medina Tours Utazási Iroda most nagyszerű áron kínálja az egyiptomi tengerparti és körutazásos nyaralásokat, így már csak az igényeinek leginkább megfelelő utazást kell kiválasztania, és lélekben már készülhet is a kulturális feltöltődésre, a felejthetetlen nyaralásra. Aki az egyiptomi tengerparti nyaralás mellett dönt, az két népszerű üdülőparadicsom közül választhat, ezek pedig Hurghada és Sharm el Sheikh.

www.medina.hu
Nyaralás - Utazás Egyiptomba - www.neckermann.hu
Nyaralás - Utazás Egyiptomba - www.neckermann.hu
http://www.neckermann.hu/egyiptom

Egyiptomba szeretne utazni? Válasszon nyaralást a www.neckermann.hu oldalon! Számos egyiptomi utazás közül választhat, így biztos megtalálja azt, amelyik az Ön számára a legmegfelelőbb! A Neckermann honlapján bővebben olvashat egyiptomról, egyiptom időjárásáról, valamint megtekintheti utazási ajánlatainkat.

www.neckermann.hu
Michael Haag: Egyiptom
Michael Haag: Egyiptom
http://www.konyv-konyvek.hu/egyiptom_haag_michael

Michael Haag egyiptomi útikönyvében megtalálható benne minden, ami a tökéletes utazáshoz szükséges: a legfontosabb és a kevésbé ismert látnivalók, séta- és túraútvonalak könnyen áttekinthető térképekkel, nem mindennapi helyek, tudnivalók a helyi kultúráról és szokásokról...

www.konyv-konyvek.hu
Egyiptomi utazás tippek
Egyiptomi utazás tippek
http://www.vitorlazas-balaton.hu/egyiptom.html

Egyiptomi utazás, nílusi hajóút, Hughadai nyaralás tapasztalatok, tippek, tanácsok.

www.vitorlazas-balaton.hu
Utazás Egyiptomba a Nirvatours-szal
Utazás Egyiptomba a Nirvatours-szal
http://www.nirvatours.hu/

1990 óta vagyunk az idegenforgalom piacán,ezért nagy tapasztalat áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a programok összeállításában és az utak lebonyolításában tökéletes partnerei legyünk az Utazónak, hogy Önnek már csak az új helyek felfedezésével kelljen foglalkoznia. Kiemelt javaslatunk Párizs repülővel, és a nílusi hajóút, mely felejthetetlen élményekkel gazdagítja résztvevőt. Egy párizsi utazás vagy egy egyiptomi utazás sokáig olyan téma lesz, amelyet szívesen vesz elő újra és újra baráti körében és bizonyos, hogy visszavágyik majd ide. A nílusi hajút során például programunk egy különleges szemszögből tárja a látogatók elé az ország csodálatos történelmi emlékeit, építészeti kincseit.

www.nirvatours.hu
15 napos nagy körutazás Egyiptomban
15 napos nagy körutazás Egyiptomban
http://tarsaskorutazas.hu/egyiptom

1992 óta szervezzük 15 napos körutazásunkat, amely Kairóig repülővel, Egyiptomon belül autóbusszal keresi fel a több tucat fantasztikus látnivalót Alexandriától Abu Simbelig. Olyan különleges ókori helyeket és műemlékeket is felkeresünk, mint Memphis, Szakkara, Edfu, Kom Ombo, Philae, Dendera, vagy Abydos. Az út végén a Vörös tenger partján pár nap pihenővel vezetjük le az út fáradalmait. Az iroda tulajdonosa minden utat személyesen elkísér, amíg az idegenvezetők magyaráznak, ő fotózik és videózik. Hazatérés után minden család ajándékba kap egy, az útról készült 3 órás dvd-t és több száz kiváló minőségű digitális fotót. A részvételi díjban minden program, belépő, még a baksis is benne van. Szállodáink 4*, ellátásunk svédasztalos félpanzió. Ha kiváncsi Egyiptomra, velünk garantáltan megismerheti!

tarsaskorutazas.hu
Egyiptom - Utazás Fórum
Egyiptom - Utazás Fórum
http://forum.utazas.hu/afrika/78-egyiptom.html

Független turisztikai fórum Egyiptom témája, élményekkel, kérdésekkel és válaszokkal

forum.utazas.hu
Last minute Egyiptom - Lastminutekozpont
Last minute Egyiptom - Lastminutekozpont
http://www.lastminutekozpont.hu/akcios-lastminute-utak/Egyiptom

Utazások, nyaralások, akciós és lastminute utak a világ minden tájára. Tengerparti nyaralások, egzotikus utak, körutazások a legjobb árakon.

www.lastminutekozpont.hu
Egyiptomi utazások - utazas-ajanlat.hu
Egyiptomi utazások - utazas-ajanlat.hu
http://www.utazas-ajanlat.hu/egyiptom-utaz%C3%A1s

Az utazas-ajanlat.hu több mint 100 utazási iroda közreműködésével segítséget nyújt Önnek a legmegfelelőbb egyiptomi utazás kiválasztásában. Tekintse meg kedvező árú akciós vagy last minute utainkat.

www.utazas-ajanlat.hu
Online repülőjegyek Egyiptomba
Online repülőjegyek Egyiptomba
http://www.paravion.hu/

Keressen egyszerre online minden légitársaság kínálatában és válassza ki az Önnek megfelelő elektronikus repülőjegyet. Ezen az oldalon egy helyen foglalhat és vásárolhat repülőjegyeket, kereshet szállási lehetőségeket és autót bérlelhet. Fizethet online, készpénzel vagy pénzátutalással.

www.paravion.hu
Búvároktatás, búvárutazás
Búvároktatás, búvárutazás
http://www.papadive.hu/

Búvártanfolyamok szervezése kezdő szinttől (Open Water Diver) a haladón (Advanced Open Water Diver) át a profi (divemaster) szintig. A piac igényeinek megfelelően személyre szabott opciókkal. A világ legnagyobb búvároktatási rendszere a PADI nemzetközi minősítésével. Valamint búvárutazások, hajós búvárszafarik szervezése, Egyiptom, Horvátország. paPADIve

www.papadive.hu
Utasbiztosítás online kedvezménnyel
Utasbiztosítás online kedvezménnyel
http://www.onlinedij.hu/

Online biztosítások kötése: kötelező, casco, lakásbiztosítás és utasbiztosítás. Extrém sportok biztosításása (búvárkodás, rafting, stb.) Díjmentes tanácsadás és kárrendezés.

www.onlinedij.hu
Egyiptom fórum
Egyiptom fórum
http://www.utazasdr.hu/utazas/Egyiptom/forum

Egyiptom fórum: minden ami Egyiptom. Ne utazzon, míg ezt nem látta! Utazás fórum részletes utazási információk, utazás képek, leírások, útikalauz, fórum, térkép, élménybeszámoló, repülőjegy, szállás, utitárs, minden ami utazás. Utazás előtt ezt mindenképpen nézze meg Egyiptom fórumunkat!

www.utazasdr.hu
Egyiptomi utazások, last minute akciók
Egyiptomi utazások, last minute akciók
http://egyiptom.lastminuteutak.hu/

Hasznos információk Egyiptomba történő utazáshoz. Utazási ajánlatok és akciók, fontos tudnivalók, hasznos tanácsok Egyiptom legjobb nyaralóhelyire: HUrghada, Shark el Sheik, Dahab, stb.

egyiptom.lastminuteutak.hu
Egyiptom RobinsonTours
Egyiptom RobinsonTours
http://www.robinsontours.hu/orszag/egyiptom/7

Robinson Tours akciós és kedvezményes ajánlatai Egyiptomba! Nyaralóprogramok Hurghada, Safaga, Makadi Bay szállodáiban, májustól októberig! Egyiptom információk.

www.robinsontours.hu
Kairói látnivalók - Egyiptom
Kairói látnivalók - Egyiptom
http://www.autoberlesonline.hu/blog/2009/04/kairo-a-gyozedelmes/

Egyiptomról a szép tengerpartok, piramisok jutnak eszünkbe, de ne feledkezzünk el Kairóról sem. Kairó (arab nevén al-Qāhira, jelentése a Győzedelmes) Egyiptom fővárosa, Afrika és a Közel-Kelet legnagyobb városa. Lakosságának száma mára már meghaladja a 16 milliót. Az óváros iszlamista emlékművei már 1979 óta a Világörökség részei.

www.autoberlesonline.hu
Insight Tours Egyiptomi Utazási Iroda
Insight Tours Egyiptomi Utazási Iroda
http://www.insighttours.hu/

Egyiptomi utazás körutazás Last Minute A kairói székhelyű Insight Tours 1992 óta, immáron 17-ik éve fogadja az ókori Egyiptom csodáit felfedezni kívánó kedves Vendégeit. Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett, az ügyfeleink számára nyújtott legmagasabb színvonalú szolgáltatásainknak köszönhetően, mára nevünk egyet jelent a Minőséggel és Megbízhatósággal, melyet az évek óta, piacvezetőként szerzett gyakorlatunkkal igyekszünk utasaink visszajelzései alapján a legmagasabb szinten biztosítani.

www.insighttours.hu
Oldal leírása
egyiptom.wyw.hu: Egyiptom katalógus. Egyiptomi utazási irodák, útleírások és nevezetességek, a piramisok országából. Egyiptomi szállás és utazási információk.
Gyűjteményünkben 263 válogatott Egyiptom témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 263 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38057